20 Ekim 2011 Perşembe

BAŞIMIZ SAĞOLSUN ve LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM...


Sadece 26 asker mi?
26 ANA,  26 BABA, 26 KARDEŞ,  26 BACI,  26 EVLAT :(
ÇOK ÖLDÜK TÜRKİYEM ÇOOK....

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağolsun....

 Sevgili  İKİZ ANNESİ nin başlatmış olduğu etkinliğe ( bende aynen aşağıya kopyalıyorum ) hepinizi davet ediyorum. Şehitlerimiz ve yarınlarımız için lütfen duyarsız kalmayın.



Duyurabildiğimiz kadar bunu duyuralım ve  aşağıda yazılı olan basın metnini sayfanın sonunda vereceğim mail adreslerine iletelim belki artık birileri sesimizi duyar.




“ SAYIN YETKİLİ ;

Devletlerin, hükümetlerin asli görevlerinden biri, vatandaşlarının en doğal ve temel insan haklarından olan ‘’Yaşama Hakkı’’nı güvence altına almaktır.

Bizler, yarının Mehmetçik’lerini yetiştiren bir grup anneyiz ve milletin ta kendisiyiz!

Evlatlarımızı, en kutsal vazifelerini icra etmeye gönderirken, onların canlarını, önce Allah’a sonra devletimize emanet ediyoruz. Ancak bugün görüyoruz ki, 26 evladımızın daha ‘’Yaşama Hakkı’’ elinden alınmış ve 26 ocağa ateş yine düşürülmüş, 74 milyon vatandaş can güvenliğinden endişe eder olmuştur.

Bu milletin içinde var olan anneler olarak, artık bir evladımızın daha PKK terörüne kurban gitmesine tahammülümüz kalmamıştır. Bugün, HEPİMİZ ŞEHİT ANASIYIZ! 

Ve diyoruz ki ; 

Ulusumuzun tamamının büyük bir acı yaşadığı böyle bir günde, milletin temsil edilmesi gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, durumu siyaset malzemesi yapmayan, particilik yapmayan,birbirini suçlamayan, el ele vererek soruna gerçek çözümler yaratan ve bu çözümleri uygulayacak kararlılıkta olan MİLLETİNİ, VATANINI SEVEN GERÇEK VEKİLLER istiyoruz..Vekil tayin etme yetkimiz varsa, azletme yetkimizin de olduğunun bilinmesini istiyoruz! Sorumluları istifaya davet ediyoruz..

Bilin ki bizler, sadece Mehmetçik değil , yerinizi alacak vekiller de yetiştiriyoruz..

Saygılarımızla

BUGÜNÜN VE YARININ ŞEHİT ANNELERİ “




Yazılı Basın İçin Mail Adresleri ; 

 tturenc@hurriyet.com.tr, dhizlan@hurriyet.com.tr  ,  eberber@hurriyet.com.tr , livaneli@sabah.com.tr  , h.cemal@milliyet.com.tr, O Ulagay@milliyet.com.tr,.pulur@milliyet.com.tr ,   faltaylı@hurriyet.com.tr  , Hikmet.Cetinkaya@cumhuriyet.com.tr , mabirand@sabah.com.tr ,ahmett@aksam.com.tr  ,yozdil@hurriyet.com.tr , rauftamer@posta.com.tr , ngunericivaoglu@gmail.com ,aguclu@milliyet.com.tr , mehves.evin@milliyet.com.tr , 


Türkiye Büyük Millet Meclisi Vekilleri mail adresleri için
BURAYA TIKLAYINIZ LÜTFEN
 



HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...


1 yorum:

ASLI dedi ki...

katiliyorum.Pazartesiye kadar yazmiyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...