3 Mayıs 2013 Cuma

HECHA İLE 7. BLOGGER BULUŞMASI


        Merhabalar, geçtiğimiz Nisan ayı başında her yıl düzenlenen ve bu sene sevgili Senem arkadaşımın organizasyonunu yaptığı blogger buluşmasına ben ilk defa katıldım. Çorlu' dan İstanbul' a sabahın erken saatlerinde yola çıkıp, Kadıköy Balon Cafe de bizler için özenle hazırlanmış kahvaltıda hem  blogger arkadaşlarımla hasret giderdim hem de yeni blogger arkadaşlarla tanışmanın sevincini yaşadım.


       Blogger arkadaşlarımız Senem, Nirvana, Ayşegül, Seher,Funda ve Sibel' in bizler için yaptıkları rengarenk cupcakelerin lezzeti harikaydı, hepsinin  ellerine sağlık :)








        Bu güzel günde ürün sponsorları da bizlere küçük hediyeler verdiler. Simit Sarayı kahvaltıda harika standıyla midemizi şenlendirdi, Orkide Hareketi Dr. Cure Temizleme Sütü hediyesi ile biz bayanları sevindirdi, Makarna Lütfen ! kerevizli makarna numunesi ile, Afilli Kitap ve Duranse hediye çeki ile, Tavsiye Kanalı minik melek biblosu ile ve Algida her zaman tek tercihim olan dondurmaları ile günümüzü daha da tatlandırdılar. Başta ana sponsorumuz Hecha olmak üzere bütün ürün sponsorlarına teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü hamile haliyle bu organizasyonu elinden geldiğince en güzel şekilde gerçekleştiren sevgili arkadaşım Senem ' e   ( seneminyemekleri.com ) çok ama çok teşekkür ederim. Kısmet olursa seneye bir daha ki buluşmada görüşmek üzere tüm blogger arkadaşlarıma sevgilerimle :)





4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok hoşsunuz hepinizde arkadaşlar...

sevgiler..

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

oh maşallah kuzum harika olmuş:)))

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

ne kadar güzel bir gün olmuş suzancım,böyle keyifli güzel günlerinin devamını diliyorum,yarında bursa blog yazarları buluşması var,bende gidiyorum ilk olacak çok heyecanlıyım,bende böyle fotolar paylaşmak için sabırsızlanıyorum:)sevgilerimle canım

LeylaK dedi ki...

ne anılarla dönmüşsündür ordan :) harika...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...